Procedura za povrat robe u zakonskom roku

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da Vam prizvod ne odgovara ili iz bilo kog razloga želite da odustanete od kupovine, rok za odustajanje je 14 dana od dana preuzimanja artikla.
U slučaju odustajanja od kupovine imate pravo da poručeni artikal zamenite za drugi ili da Vam bude vraćen novac.


Da biste ostvarili neko od prava prilikom vraćanja kupljenog proizvoda poručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana, mora biti vraćena u originalnoj ambalaži, uz priložen račun, potpisani nalog za ispravku, kao i popunjen obrazac za odustanak, a koji zajedno sa obaveštenjem iz člana 27. stav 1. i 2. možete preuzeti ovde.
U slučaju odustanka od kupovine Potrošač snosi direktne troškove povraćaja robe.


Ukoliko ste se odlučili da izvršite zamenu ili da odustanete od kupovine, potrebno je da nas obavestite pozivom na broj 024/528-218 ili nam pošaljite email na adresu msb@msbtools.com ili eg@msbtools.com kako biste dobili potrebne instrukcije vezano za zamenu ili povrat sredstava.
Kupljeni proizvod zajedno sa potrebnom dokumentacijom možete poslati putem kurirske službe koju sami odaberete, na adresu Jovana Mikića 44, 24000 Subotica.


Nakon preuzimanja vraćenog artikla u roku od 5 radnih dana od dana prijema vraćenog artikla biće Vam poslat drugi artikal u zamenu ili vraćen novac na tekući račun. Povrat novca kupcu koji nema otvoren tekući račun izvršiće se elektronskim putem poštanskom uputnicom u roku od 7 dana od dana prijema povrata pošiljke.
Povraćaj srestava se vrši isključivo na gore navedene načine i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.


Nastojimo da dostava bude bez ikakvih propusta, ali ukoliko se slučajno desi da po prijemu pošiljke ustanovite da isporučena roba ne odgovara poručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke pozovete telefonom na broj 024/528-218, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na e-mail adresu msb@msbtools.com ili eg@msbtools.com i opišete nastali problem. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.