Kako poručiti robu putem interneta

IZBOR PROIZVODA


Poručivanje putem sajta msbtools.com je veoma jednostavno. Kao i u klasičnim mp objektima, potrebno je na sajtu da pronađete artikal koji želite da poručite. Sa leve strane naše stranice nalazi se asortiman sa spiskom svih proizvoda. Proizvodi su grupisani u odgovarajuće kategorije, a svaka od glavnih kategorija sadrži određeni broj podkategorija. Klikom na svaku od njih možete imati uvid u njen sadržaj. Na taj način tražite željeni proizvod. Ukoliko ne znate u kojoj kategoriji da tražite određeni proizvod, možete iskoristiti polje za pretragu.
Kada pronađete proizvod koji želite da naručite, kliknite na njegovu sličicu ili naziv pored sličice da uđete na stranu sa detaljnim prikazom. Ukoliko ste već upoznati sa detaljima proizvoda, ovaj korak možete preskočiti i odmah poručiti odabirom dugmeta „Dodaj u korpu" koji se nalazi neposredno uz željeni proizvod. Takođe možete uneti i željeni broj komada proizvoda unošenjem broja u naznačeno polje.


NAČIN PLAĆANJA


Prilikom popunjavanja forme sa vašim podacima imate mogućnost da izaberete dva načina preuzimanja proizvoda odnosno plaćanja:
- City Express - plaćanje se vrši kuriru pri prijemu robe
- Lično preuzimanje - gotovinsko plaćanje u našoj prodavnici

MSB ALATI doo. snosi troškove poštarine-dostave za porudžbine u vrednosti većoj od 5.000,00 RSD, dok za porudžbine u iznosu do 4.999,00 RSD troškovi dostave snosi kupac u iznosu od 300,00 RSD. U slučaju odustanka od kupovine i povraćaja artikla, odnosno u slučaju zamene poručenog artikla, Potrošač snosi direktne troškove povraćaja robe.


ZAVRŠETAK PORUČIVANJA


Klikom na „Kupi“ prikazaće Vam se stranica sa potvrdom Vaše narudžbenice i videćete obaveštenje da je vaša porudžbina uspešno poslata. Na e-mail adresu koju ste ostavili prilikom popunjavanja formulara uskoro će vam stići predračun za poručene artikle. Poručenu robu ćemo Vam poslati na naznačenu adresu u najkraćem mogućem roku.
Ono što je bitno da znate je da ako poručene proizvode imamo na stanju, porudžbinu ćemo vam poslati istoga dana, a ako neki proizvod trenutno nemamo na stanju zaposleni će Vam javiti koliko je potrebno čekati da roba stigne.
Za sva dodatna pitanja i proveru stanja porudžbine možete nas kontaktirati


ISPORUKA


Kuriri eksterne firme koja vrši dostavu robe za nas, pošiljke donose na adresu za isporuku u vremenskom periodu od 8 do 20 h radnim danima i subotom do 20 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir će uručenje pošljke pokušati u dva navrata. Uobičajena praksa ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, je da Vas pozove na broj telefona koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni u ugovorenom terminu ne pronađe na adresi, pošiljka će nama biti vraćena, i u tom slučaju će se smatrati da ste odustali od porudžbine. Svakako ćemo Vas kontaktirati kako bi ustanovili razlog neuručenja, te kako bi se dogovorili o eventualnom ponovnom slanju.